Vee Speers plakater kan nu helt eksklusivt købes her hos os

Den australske fotograf Vee Speers er nok det nærmeste, man kommer en superstjerne, når det kommer til kunstfoto – og derfor har hun også oftest solgt sine fotos som enkeltstående værker. Men nu har hun sagt ja til, at vi må trykke i alt 18 Vee Speers plakater. Og det kan vi overhovedet ikke få armene ned over!

Du kan se alle 18 Vee Speers plakater her >>>

Vee Speers plakater #16Vee Speers plakater #11

Vee Speers plakater kan købes i vores webshop

Så nu får vi altså fornemt selskab af en vaskeægte international superstjerne i webshoppen. Vee Speers (f. 1962)  bor i Paris og har udstillet over hele verden og rydder forsiderne på alle de store internationale magasiner og aviser som det franske Images Magazine, The Sunday Times UK og Elle Decoration. Men nu har hun indgået samarbejde med os.  Og det er vi så stolte og beærede over.

Se de foruroligende og vanvittigt smukke Vee Speers plakater her, så forstår du nok, hvorfor vi er ved at revne af stolthed >>>

Vee Speers plakater #30Vee Speers plakater #35

Mødet med Vee Speers

Men som en rigtig kunstner, var Vee Speers i starten i tvivl om, om vi nu havde reelle hensigter med hendes kunst. Det var først da vi mødte hende på en cafe i Paris og hun blev klar over, at plakaterne skulle trykkes på vores særlige farveægte og kraftige papirkvalitet, at hun spidsede ører. Og da vi så afslørede, at vi gerne ville trykke i alt 18 forskellige Vee Speers plakater, så var hun klar til at springe ud i samarbejdet med os.

Læs om vores Rolls Royce-agtige papir, som Vee Speers plakater er trykt på her >>>

Vee Speers plakater #13Vee Speers plakater #11

Vee Speers plakater er en kæmpe satsning for os

At love Vee Speers 18 forskellige plakater er til gengæld en kæmpe satsning for os. Men vi synes, at Vee Speers nordiske udtryk, passer rigtig godt til vores plakater, samtidig med at det alligevel er noget helt andet. Så vi håber, at I kommer til at elske Vee Speers plakater, lige så meget som vi gør.

Se vores andre plakater her og se hvor fint farverne passer sammen med Vee Speers plakater >>>

Vee Speers plakater Thirteen #5ABC plakat Rosa.Grafisk

 

Vee Speers plakater fra The Birthday Party og Thirteen

På de nye Vee Speers plakater har vi fået lov til at trykke motiver fra to af hendes serier, The Birthday Party og Thirteen.

Du kan også få rammet dine Vee Speers plakater ind, se her hvad der er af muligheder  >>>

Fik du læst:  Sådan indretter du en smuk kontorplads med plakater >>>

Fik du læst: Sådan laver du en fed plakatvæg på en formiddag >>>