Tivoli plakater: Vi har tegnet tre plakater med motiver fra Tivoli

Elsker du Tivoli lige så meget som os?

Så tror vi, at du bliver glad, når vi afslører, at vi har fået frie hænder i den gamle have. Det betyder, at vi nu har portrætteret tre ikoniske motiver på hele tre nye Tivoli plakater.

TIVOLIx3 på gulvet

Det var svært at vælge motiver til vores Tivoli plakater

Oprindeligt var det vores tanke at lave én plakat fra Tivoli. Men det var umuligt for os at vælge, fordi Tivoli er et overflødighedshorn, når det kommer til ikoner.

For skulle vi vælge at fokusere på forlystelserne, dekorationen eller bygningerne? Så vi besluttede at gå ”all in”, og så blev det til i alt tre forskellige plakater, hvor den ene fokuserer på en forlystelse, Ballongyngerne, den anden på dekorationen, Lamperne og den sidste på bygningerne, Nimb.

TIVOLI plakater med motiv fra IndgangenTIVOLI plakater med motiv fra NimbTIVOLI plakater med motiv fra Ballongyngerne

 


 

 

 

Køb Tivoli plakaterne lige her >>>

Tivoli er fuld af fascinerende og rørende historier

Der er altid en historie bag vores plakater. Og Tivoli er i den grad ingen undtagelse.

Vidste du for eksempel, at det mere end én gang i havens historie er sket, at en ung mand – med bævende stemme – har ringet ind til Tivoli og spurgt:

– Hvor længe står ballongyngerne mon stille på toppen af hjulet?

Han kan heldigvis slappe helt af, for ballongyngerne står stille længe nok til at få styr på både champagneglas og en funklende diamant.

TIVOLI plakater med motiv fra Ballongyngerne

Det er så let at være forelsket i København. Og indimellem ender det med en diamant på en let rystende ungpigefinger, en skål i champagne – og et ja.

Højt oppe over den gamle haves trætoppe. Lige som i et rigtigt eventyr.

Køb vores Tivoli plakater med de eventyrlige Ballongynger lige her >>>

En overnatning på Nimb – for 45.000 kroner

tivoli plakater med motiv fra Hotel og restaurant Nimb

Men der er jo også de eventyr, man kan købe sig til.

Og vi må nok lige love for, at det lyder temmelig eventyrligt at overnatte i Suite Louise på Nimb. Hvis du altså lige har 45.000 gode danske 2015-kroner, du ikke aner, hvad du skal bruge til.

Altså prøv lige at høre her:

Inklusiv i prisen er naturligvis limousineservice, privat morgenmadskok, personligt valg af dagens blomster, aromaterapi-menu på badeværelset og har du en lille hund, så kan du for 1000 kr. ekstra købe en hundepakke indeholdende, vi nævner i flæng:

– Forstyr venligst ikke – “sovende hund-skilt”

– Aftengodbid

– Vandskål med mineralvand

Det over 100 år gamle Nimb blev spektakulært ombygget i 2007 da man blandt andet flyttede hele facaden 3,5 meter. Og selvfølgelig også kuplen. Så blev der nemlig lidt mere luft i restauranten og i de 17 værelser.

Åh, Nimb. Havde vi lommerne fulde af guld, så ville vi elske at snuppe en lur i din præsidentsuite.

Få eventyret op på væggen og køb Tivoli plakater med motiv fra Nimb her >>>

Et besøg i Tivoli starter altid med at gå ind

TIVOLI plakater med Indgangen som motiv

Den sidste af vores tre Tivoli plakater Indgangen startede egentlig med at hedde Lamperne. For det var oprindeligt lamperne vi var fascinerede af. De er det første, man mødes af, når man går ind, og det sidste man ser, når man går ud.
Vi elsker lampernes grafiske form som en vindrueklase der hænger i sin spinkle stilk og gradueringen af både farver og form:
Mørk og stor øverst for at tone ud og blive smal og lys forneden. Wow.

Det var arkitekten og direktøren Knud Arne Petersen, der tegnede lamperne. Og da trådte ind af indgangen til Tivoli første gang i 1899, gik der 40 år, før han gik ud igen. Han gik nok ind og ud et par gange indimellem, men han er den direktør der har siddet længst og er samtidig den direktør, der har sat det største præg på Tivoli.

Knud Arne Petersen står også bag Nimb, Det Japanske Tårn og altså også de smukke, mauriske lamper, der er viser os vej, når vi ved midnatstide går hjem fulde af eventyr.

Bevar dine sommerminder fra Tivoli og køb vores Tivoli plakater lige her >>>

TIVOLIx3 på stribe