Plakater Aarhus, lige til at hænge op på din væg!

Går du og leder efter plakater med motiver fra Aarhus på? Så er du kommet til rette sted. Vi har fire forskellige motiver fra Aarhus.

Se plakater Aarhus her >>>

Der er rigtig mange af jer, der følger os på Facebook, der drømmer om at få bestemte motiver på plakater Aarhus. Og vi må give jer ret i, at smukke, smukke Aarhus har rigtig meget godt at byde på. Det er grunden til at Aarhus allerede pryder hele fire forskellige plakater.

Plakater AARHUS ARoS

Plakater AARHUS Rådhuset

 

 

 

 

 

 

Men vi kunne ikke vælge motiver uden jeres hjælp. Den får vi heldigvis masser af. I en lind strøm. På Facebook.

Køb plakater fra Aarhus lige her!

Plakater Aarhus – Regnbuen er bestemt af jer!

For det fjerde motiv i rækken af plakater Aarhus er nemlig valgt af jer, der følger os på Facebook. Det er motivet fra toppen af ARoS, der har været massiv stemning for at se på en plakat.

Se plakater Aarhus fra ARoS lige her >>>

Plakater AARHUS HavnenPlakater AARHUS Åen

 

 

 

 

 

 

Men faktisk er Aarhus ARoS  kun ét blandt mange ønsker, når det kommer til motiver fra Aarhus, som I drømmer om at se på en af vores plakater.

Køb plakater fra Aarhus her!

Plakater Aarhus – fra Stadion eller Isbjerget?

For både badeanstalten Den Permanente, Stadion, Tivoli Friheden, Marselisborg Mindepark og Penthouselejlighederne Isbjerget var nogle af de mange ønsker, der blev skrevet på vores ønskeseddel.

Se vores ønskeseddel på Facebook og skriv meget gerne dit ønske på >>>

Men det blev altså Regnbuen på toppen af ARoS der vandt denne første runde.

Men hvem ved?

Hvis du mener der mangler et femte motiv fra Aarhus på vores plakater, så er det bare at skrive dit ønske på vores ønskeseddel. Selvom der er mange, så glæder vi os over og læser hver og én kommentar!

 Køb plakater fra Aarhus lige her!