Nye 2018 plakatkalendere

Et nyt år banker på døren.

Sammen med nye oplevelser.

Nye bekendskaber og nye serier der skal følges med i😉

Og en ny kalender!

Jeg har designet to nye 2018 plakatkalendere, der både pynter i hjemmet og hjælper dig med at få overblik over 2018😄

Nye 2018 plakatkalendere

Med vores 2018 plakatkalender får du nemt overblik over måneder, dage og ikke mindst weekender. Alle søndage og lørdage er nemlig markedet i en dusty rose farve, så du hurtigt og nemt kan se, hvornår du kan sove ekstra længe😴

Plakaten har en cremefarvet baggrund, og nederst vokser bregner, tulipaner, firkløvere og en julestjerne, som markerer de forskellige årstider.

Plakaten fås både i størrelse 30×40 cm og 50×70 cm.

Se vores PLAKATKALENDER MED BLOMSTER 2018 her >>> 

FULDMÅNEKALENDER 2018 🌕

Månen har til alle tider været forbundet med mystik og overtro. Før i tiden troede man eksempelvis, at sindssyge var fremkaldt af fuldmånen, og i dag mener mange, at de sover dårligere, når månen er rund.

De gule prikker på vores fuldmånekalender fortæller, når det er fuldmåne – så kan du jo selv prøve at holde øje med, om du mærker noget mystisk.

Plakatkalenderen er både funktionel og grafisk. For hver måned kan du ud fra de farvede cirkler aflæse, hvornår det er hverdag, weekend eller fuldmåne, og nederst på plakaten er der en oversigt over alle måneder og ugenumre.

Plakaten fås i størrelse 50×70 cm.

Se vores FULDMÅNEKALENDER 2018 her >>>

P.S. Er du mere på udkig efter en klassisk vægkalender, som du kan skrive i? Så skal du ikke vente længe😉 Vi har nemlig designet en månedskalender med nogle af vores mest populære motiver, der kommer på shoppen i oktober😄