Ny ViSSEVASSE bog: Hello Copenhagen

Hello to you.

And hello til den nye ViSSEVASSE bog: Hello Copenhagen.

Min guide til København, som jeg har gået og puslet med de sidste mange, mange måneder, og som jeg har glædet mig helt vildt til at kunne dele med dig 😄

Sådan ser forsiden ud

Hello 1

Jeg har altid været fascineret af København og de små historier, som byen gemmer på.

Selvom jeg har boet her i mange år, så kan jeg stadig blive overrasket over nye gader, små cafeer eller skulpturer, jeg aldrig har lagt mærke til, selvom jeg har gået forbi dem utallige gange.

Og det er netop det, denne bog handler om.

Ja, tak! Jeg vil gerne se nærmere på bogen >>>

Sådan ser den ud indvendigt 😄

hello 3 hello 4Med muntre og lærerige historier, fortalt af Søren Markers, kommer bogen vidt omkring i hovedstadsområdet. Fra Bellevue i nord til Dragør i syd, og viser vej til steder og stemninger, som kun københavnerne kender.

Der bliver naturligvis også plads til populære seværdigheder og en tur i Tivoli, men det er byens atmosfære og imødekommende befolkning, der er Københavns største attraktion.

Helt eksklusivt vil jeg gerne give dig muligheden for at læse et af mine personlige yndlingskapitler om Dronnning Louises Bro på Nørrebro.

DOWNLOAD ET GRATIS KAPITEL HER >>>

Jeg tænker, at bogen er en oplagt gaveidé – både til den inkarnerede københavner, men også til alle dem, der har en svaghed for vores dejlige hovedstad.

Bogen er trykt på luksuriøst papir og både forsiden og bagsiden er i softcover, og har en kraftig kvalitet og mat overflade. Den har A4 størrelse og koster 249 kr. Al tekst står iøvrigt også på engelsk.

Ja tak! Jeg vil gerne se nærmere på bogen >>>

Kærlig hilsen
Dorthe

P.S. Her har du en lille video, hvor jeg bladrer lidt i bogen 😊