Ny børnekollektion fra ViSSEVASSE

123 i en ramme og op på væggen 😀

Vi er SÅ glade for at kunne præsentere en ny serie af plakater til børneværelset. Her får du 4 ud af 8 nye børneplakater.

Hvad er mere centralt end det rum dit barn sover i, leger i og vokser op i? Indretning af børneværelser er hottere end nogensinde før, men væggene bliver ofte overset.

BIKE WITH A FLAG

Bike with a flag

Den ikoniske cykel med det brede bagdæk og det høje styr. Her kan du sidde helt tilbagelænet og tage på eventyr på to hjul. Den er retro med et sporty look. Den minder lidt om en motorcykel.

BOY IN A BOAT

Vandet er spejlblankt, og solens lys skaber dansende farver på vandoverfladen. Et magisk møde med fiskene, som strømmer hen til fingrene i vandskorpen. En stille stund helt alene, hvor bådens vippen luller dig ind i en afslappet tilstand til vands.

 TREE HOUSE

Tree House

Den evige drengedrøm. En hemmelig hytte langt ude i skoven, hvor ingen andre kan finde den. Langt oppe under trækronerne kan du gemme ting i hytten, som kun du og dine bedste venner kender til.

 THE DIVER

The Diver

Under vandet er man i en helt anden verden. Et lydløst og farverigt univers, hvor du bevæger dig vægtløst rundt med svømmerfødder på. Du er på besøg hos dyr og planter i tusindevis. Hvad findes der på bunden af havet?

Kast dig ud på dybt vand og indret et sejt børneværelset 😊