Konfirmationsgave: Sådan finder du den rigtige

Med forår og unge konfirmander i luften melder spørgsmålet sig: ”Hvad skal jeg give i konfirmationsgave?” Vi har fundet en række plakater til de unge konfirmander, som er klar til at skifte de gamle heste- og fodboldplakater ud. Både til piger og drenge.

Invitationen er for længst dumpet ind af døren. Men du har endnu ikke fundet den helt rette gave. For hvad giver man lige en teenager, der egentlig bare ønsker sig penge?

Penge, måske.

Men hvad med at give de kære konfirmander inspiration til, hvordan de kan dekorere deres værelse, når de er vokset fra hesteplakater og plakater med superhelte og boybands?

Teenageren vil takke dig.

Konfirmationsgave til pigen

Med fotoserien THIRTEEN har den australske fotograf Vee Speers portrætteret sin yngste datter i løbet af hendes trettende år. Derfor fortæller plakaterne historien om overgangen fra pige til ung kvinde og den nyopdagede frihed, der følger med.

Vee Speers Thirteen 9+5Vee Speers Thirteen 13+10Men nogle gange kører hverdagen derudaf med 100 km/t. Så husk også at stoppe op og tage en pause – bare et øjeblik. Den botaniske plakatserie fra Vee Speers symboliserer et øjeblik af stilhed i en kompleks verden med fuld fart på.

Botanica 4 posters.Colosia+Clematis+Strelizia+Gloriosa.LowRes

Botanica Strelitzia Reginae+BirthdayParty 22.LowRes

Se alle plakater fra Vee Speers her >>>

Som teenager med hele voksenlivet foran sig, er alt muligt. Så kør ud på eventyr med den kække Vespa og drøm om fremtiden med Balloon Dream.

BALLOON DREAMVESPA. Grafisk

Konfirmationsgave til drengen

Kender du en konfirmand, der er vild med sport? Eller måske skal du til fest hos ham, der er ikke kan leve uden musik?

GUITAREN
Ski plakat fra ViSSEVASSE
RACING BICYCLE.lowres

Med plakatserien Go Baby hylder vi vejen mod de forskellige mål i livet.

Se alle Go Baby plakater her >>>

Det kan også være, at du skal fejre konfirmanden, der er betaget af den svenske natur eller ham, der sætter pris på unikke fotografier? Så er det en god idé at se lidt nærmere på Dan Isaac Wallin. Han fotograferer udelukkende med polaroid kamera.

DAN Torsö II, Fairyland, Birches, Presence - bredformat

Se alle plakaterne fra Dan Isaac Wallin >>>

Mangler du kort til konfirmanden?

Har du allerede gaven i hus. Så skriv dit tillykke og en personlig hilsen bagpå et af vores mange kort. Flere af plakaterne ovenfor fås også som kort i A5 størrelse.

Din hilsen huskes måske for evigt. Dine kære kan nemlig bruge kortene til pynt på væggen.

Se alle kortene her >>>

Botanica 4 postcards.Colosia+Clematis+Strelizia+Gloriosa.LowRes