Julepynt fra ViSSEVASSE 🎄

Vi slipper ikke udenom, at dagene er begyndt at blive koldere og kortere, men til gengæld er det også ved at være den tid på året, hvor man hygger med varm kakao og pebernødder, og hvor kassen med julepynt findes frem fra gemmerne 😄

Krøllede julehjerter, skrøbelige glaskugler og kære minder. Hvis du har det ligesom jeg, så har du også favoritter, som du glæder dig til at finde frem år efter år.


KISS ME – julepynt 

Ja tak! Jeg vil gerne se alt julepynt her >>>

Pynten klikkes let ud, og der bindes en lille løkke med den medfølgende grønne snor. Så nemt er det. Når det er tid til at tage pynten ned igen, klikkes den tilbage og gemmes til næste år.

Der er tryk på begge sider, og pynten kan blandt andet bruges på juletræet eller hænges på væggen. De små dråbeformer kan også bruges som pynt, når du pakker julegaver ind.

 


TREE AND LITTLE CAR – julepynt

Ja tak! Jeg vil gerne se alt julepynt her >>>

År efter år. Ind i bilen og afsted. Juletræet skal nøje udvælges og fældes. Skal det være det høje træ af ædelgran eller det lille buttede med en skæv top og personlighed? Man ved det først, når man ser det.


BOTANICAL CHRISTMAS – julepynt 

Ja tak! Jeg vil gerne se alt julepynt her >>>

Det er ikke kun gaver og god mad, der hører sig julen til. Det gør juleplanter og grønt også. Misteltenen, juleroser, julestjerner og selvfølgelig juletræer. Det får os til at tænke på jul og hygge.


MERRY CHRISTMAS – julepynt 

Rundt omkring i de mange hjem pyntes de sirligt med guirlander, bedstemors julepynt, lyskæder og hjemmelavede papirhjerter. Hver familie har sine traditioner, men de fleste slutter af med en stjerne på toppen.

Ja tak! Jeg vil gerne se alt julepynt her >>>


Jeg håber, du synes om vores nye pynt og hvis du ikke allerede var i julestemning, så er du måske blevet hjulpet lidt på vej nu ♥️

Kærlig hilsen
Dorthe

P.S. Har du set vores nye julekort? Flere af motiverne findes også som plakater 😊

Ja tak! Jeg vil gerne se alle anledningskort her >>>