Inspiration til valentinsdag 2017

Hjerteformede chokolader, røde balloner og ekstra mange forelskede par, der holder i hånd. Nu er der ikke mange dage til d. 14. februar, hvor det er valentinsdag.

Måske hører du til dem, der synes det er en smuk tradition? Eller måske synes du det er noget amerikansk pladder?

Om kalenderen viser d. 14. februar eller ej, så er vi altid fan af at fortælle dem, vi har nær, at de er dejlige.

Her er 5 måder, du kan fejre kærligheden (også på en helt almindelig tirsdag) – og det behøver faktisk ikke koste det store.

Inspiration til at fejre valentinsdag 2017

♥︎ De fleste kan lide at få gaver 😉 Specielt når de kommer som en overraskelse. Det kan være billetter til en koncert, en massage eller vores LOVE IN A BUBBLE plakat.

♥︎ Det er altid vidunderligt at få serveret morgenmad og varm kaffe på sengen. Især når det er lune vafter og frisk frugt😛 Se vores WAFFLE plakat her.

♥︎ Overrask din udkårne med en buket smukke blomster. Eller måske bare et par små vintergækker og erantis, der lige nu titter frem fra skjul. Se vores blomster plakater her.

♥︎ På med hue og vanter og pak en termokande med varm kakao i tasken. Den danske natur er ganske gratis og indbyder til gode samtaler og fordybelse. Se vores DANMARK Klinten plakat her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥︎ Sidst men ikke mindst, så er der ikke noget som et håndskrevet kærestebrev. Også selvom man har været sammen i mange år. Læg evt. et lille minde ved, der betyder noget for modtageren. Måske en tørret blomst eller kvitteringen fra jeres første kop kaffe.

Køb vores anledningskort her >>>

Vi håber, du er blevet inspireret sprede noget looooove.