Go Baby – Ud i det blå med Vespa plakat, Beetle plakat og Cykel plakat

Der er mange, der har filosoferet over, om det er vejen, eller målet der er vigtigst.

Kierkegaard sagde:

– Målet er intet. Vejen er alt.

Vi holder med filosoffen. Vi elsker vejen.

Go Baby plakat serien fra ViSSEVASSE

I plakatserien Go Baby hylder vi nuet og alt det der kan få os ud på vejen. Om det er på en Vespa, i en Beetle, i en 2CV, på en cykel, på ski eller højt hævet over vejen – i en luftballon.

Se alle plakater i serien Go Baby i vores webshop her >>>

Luftballon plakat – hævet over vejen

Balloon dream

Hvilken befrielse nogle gange at kunne hæve sig op over vejen. At se det hele lidt fra oven. At lade lydene forstumme. Og lade sig føre blidt af vinden. Og lade den bestemme både fart og retning.

Let go Baby.

Køb Luftballon plakat her >>>

Ski plakat – kampen med Kong Vinter

Ski plakat fra ViSSEVASSE

Der var engang hvor ski var den eneste mulighed for at komme frem, når Kong Vinter havde taget magten. Men i dag er vi mange, der elsker at stå på ski. Bare fordi vi ikke kan lade være. Så mærker vi for alvor hvordan vinden suser i håret og trækker tårer i øjnene. Mens vi i høj fart passerer slanke graner og snekrystaller.

Og kan man så slutte af med en romtoddy og ild i pejsen – ja, så er der da ikke nogen, der skal høre et ondt ord for det.

Køb Ski plakat her >>>

Cykel plakat – med gedebukkestyr

Cykel plakat med racercykel fra ViSSEVASSE

– Det er det rene mord (…) og de vil gøre det af med os!

Sådan sagde en vred cykelrytter Lucien Petit-Breton i 1910 om arrangørerne af Tour de France. Det var dengang turen mindede mere om en overlevelsestur end et cykelløb. Arrangørerne havde nemlig planlagt en livsfarlig etape gennem Pyrenæerne, der bød på laviner, bjergskred og sultne bjørne.

Men blodsmag og virkelig ondt i benene kan man nu sagtens få på en flad og ganske ufarlig dansk landevej. Man skal bare træde hårdt nok.

Køb Cykel plakat her >>>

2CV plakat – med plads til høj hat

VW Beetle og 2CV Citroën plakater fra ViSSEVASSE
2CV’en er fra dengang de franske bønder brugte hestevogn. Så hvis den lille bil skulle blive en succes på landet, så var der tre ufravigelige krav:

1: Der skulle være plads til en passager

2: Der skulle være plads til bondens varer

3: Bilen skulle være så høj, at bonden kunne have hat på, når han skulle i kirke om søndagen.

Og sådan blev det. I 1949 var den en realitet, og den kunne trækkes af sølle 29 heste. Den endte måske ikke som den stærkeste bil i verden, men til gengæld kan den køre over en pløjemark med en bakke æg – uden hverken bil eller æg går i stykker.

Køb 2CV plakat her >>>

Vores alle sammens Beetle på plakat

VW Beetle plakat fra ViSSEVASSE

– Hvis jeg havde penge, så sku’ I bare se, så gik der ikke længe, før jeg fik mig en VW, synger Shu-bi-dua.

Det forstår vi. Og det er lige præcis derfor, vi har foreviget den lille boble på en plakat.

Bilen der skulle være allemandseje trillede ud fra fabrikken første gang i 1941. Siden da har den kørt mange glade mennesker ud i skoven, ud til vandet, ud på søndagstur – og lige ind i vores hjerter.

Køb Beetle plakat her >>>

Vespa plakat – med charmescooter

Vespa plakat fra ViSSEVASSE

Det er forbandet let at lade sig charmere af en Vespa. Spørgsmålet er, om pigen er på vej ud af livets landevej, eller om hun er et billede på vaskeægte girl power. Man kan let blive blød i knæene over denne smukke maskine, der åler sig gennem trafikken.

Køb Vespa plakat her >>>