Fredericia plakat + mange flere nye designs

Her er hele fire nye ViSSEVASSE plakater, som jeg har glædet mig ekstra meget til at vise frem.

For det er faktisk JER, der har inspireret mig til at tegne dem😄

I er så flinke til at skrive på Facebook og Instagram, og dele jeres plakatønsker og inspiration med mig, og I skal vide, at jeg læser hver en kommentar.

Alle ønsker kan desværre ikke gå i opfyldelse (jo, måske hvis jeg på et tidspunkt får otte velfungerende arme!), men nu har jeg tegnet fire af de plakater, som I har råbt højt om.

Så tusind tak for støtten og jeres inspiration 💙

FREDERICIA Prinsens Port

Lille ser den ud. Prinsens Port. Men ikke desto mindre var det engang hovedporten til Fredericia. Det er den heldigvis ikke længere, men nu kan den føre dig til den folkekære og stolte Landsoldat. Et mindesmærke, der hylder de menige, ukendte soldater, der kæmpede i 1. Slesvigske Krig, hvilket var badebrydende for sin tid, hvor konger og generaler ellers var vant til at tage al æren.

Ja, jeg vil gerne se nærmere på jeres FREDERICIA plakat >>> 

VIBORG søerne

Nørresø og Søndersø hænger sammen, som bedste venner, og udgør Viborg søerne. Nyd en stille stund på fastlandet fra en af de mange bænke, og lad dig forføre af den fredfyldte udsigt og synet af den smukke domkirke. Eller hop på en vandcykel og nyd Viborg søerne til vands. Begge dele kan anbefales.

Ja tak, jeg vil gerne se videre på VIBORG Søerne her >>> 

HAMBORG Kranerne

Gigantiske containerskibe og kæmpemæssige kraner. Hamborg Havn er et fantastisk syn med imponerende størrelser og silhuetter, der nærmest ligner noget fra en anden verden. Går man rundt i havneområdet, mærker man straks det høje tempo og det konstante flow. Kraner, der arbejder, og containere, der bliver lastet og losset. Rundt omkring kører mini-lastbiler med mini-mennesker – eller sådan ser det i hvert fald ud fra afstand. Havnen er nemlig kolossal ja faktisk en af de største i verden.

Ja tak, jeg vil gerne se nærmere på HAMBORG Kranerne her >>> 

ØRESUNDSBROEN

Med det danske Ø og med den svenske stavning ”bron” er Øresundsbron et hybridnavn, der smukt symboliserer den fælles dansk-svenske forbindelse. Med sine 15,9 km slanger Øresundsbroen sig mellem Amager og Skåne og gør afstanden mellem de to lande endnu kortere. Hvis du er hurtig, kan du købe en kanelbulla i Sverige og nyde den med en kold fadøl i Danmark under en halv time senere.

Ja tak, jeg vil gerne se nærmere på ØRESUNDSBROEN her >>>