Farverige plakater til børneværelset

Vi har længe arbejdet på et univers til børnene, så væggene kan blive smukke på børneværelset. Her får du 4 mere af vores nye børneplakater.

Hvilken kunst hænger man op på børneværelset? Vi synes, det skal være farverigt, spændende, udviklende, eventyrligt og inspirerende. Derfor er vores nye børnekollektion designet til at tilgodese barnets glæde, fantasi og drømme på tværs af aldersgrupper.

Hæng en enkelt plakat op eller lav en billedvæg med et miks af dejlige børnemotiver såsom en tælleplakat, undervands motiver, en ballerina, en cykel og en hemmelig træhytte i skoven.

123

123

1 cykel, 2 piger, 3 planter… Lær at tælle til tolv. Denne tælleplakat kan bringe både pynt og læring ind i et børneværelse. Hæng tælleplakaten i børnehøjde, så dit barn selv kan pege og tælle.

BALLERINA

Ballerina

Den yndige og dygtige ballerina på tåspidserne i tylskørt. På scenen føler hun sig hjemme. Danser koreografien helt perfekt og hører så publikums klapsalver. Det er det bedste hun ved.

HAND-CLAPPING GIRLS

Hand-clapping girls

Klap, klap, klap… To og to i takt til den hjemmelavede melodi. Det er kun jer to, der kender den. Turen hjem fra skole bliver lang, fordi I stopper og klapper en sang. Ligesom i frikvarteret eller i haven.

SWIM LIKE A FISH

Swim like a fish

Plask! Et hovedspring ned under vandet. Et skifte fra tørt til vådt, fra varmt til koldt. De små lyserøde og gule fisk svømmer sammen i flok. Farverne er betagende, og man får lyst til at følge efter og se, hvor de skal hen.

123… Værsgo at starte med at indrettet et dejligt børneværelse 😊